Hämmästyttävää, kun ei ole vähään aikaan käynyt päivittelemässä blogia niin silti täällä joku ainakin välillä piipahtaa. Allyalias olikin palkinnut minut pystillä, jota en nyt tähän saanut liitettyä sitten millään. Kiitos kaunis pystistä. Samalla haastettiin mukaan kertomaan viidestä omituisuudesta joita omaan. Eteenpäin en näitä kuitenkaan laita, kun kaikkilla nämä tuntuvat olevan jo.

Noh, mutta ne omituisuudet...

1. Kuulun erääseen vähemmistöön jota ei kovinkaan usein huomioida. Joidenkin mielestä tämä ominaisuus on omituista. Olen vasenkätinen - asia josta olen omituisella tavalla ylpiä.

2. Pidän puurosta. Tai pitäisikö ennemminkin sanoa, että RRRakastan puuroa. Puuro kuin puuro uppoaa. Vielä en ole tavannut puuroa josta voisin sanoa, että en tykkää.

3. Kirkkaassa valossa tai vaikkapa auringon paisteessa aivastelen hillittömästi. Raivostuttavaa keväthangilla, pelottavaa autoa ajaessa ja iskee aina yllättäen. Tähän ei auta mikään muu kuin aivastelu.

4. Minulla on kestokuhmu otsassa. Ollut jo kohta kymmenen vuotta. Vieläkään ei ole laskenut alas. Kuhmu sain auton takaluukun kulmasta. Oli niin näkymätön olevinaan.

5. Pidän syksystä ja inhoan kevättä. Syksy on meielstäni paras vuodenaika. Kevään voisin vaikka lailla kieltää tai sitten nukkua koko kevään yli.